torsdag 5. januar 2012

Hva vet jeg om web og webutvikling?

Det er en stund siden, ca. 6 år siden, men jeg har kodet en egen nettside i HTML på videregående. Koden jeg skrev for den, derimot er nok desverre tapt. Ble ikke satt av mye tid til det, men jeg fikk prøve meg fram på det. Ellers har jeg ikke altfor mye kunnskap om det, men gleder meg til å lære mye mer :)

Her er forøvrig noen nettsider jeg ofte bruker ofte:

http://www.facebook.com/ Bruker denne til å holde kontakt med venner og familie, veldig nyttig og har et brukergrensesnitt som er greit å bruke.

https://twitter.com/ Litt som facebook, er kjekt for å se hva venner og andre jeg følger holder på med. Enkelt og greit brukergrensesnitt, ukomplisert å bruke.

http://www.youtube.com/ Verdens største videodelingsnettsted. Er ofte innom og ser på videoer av mye rart. Opplastningstiden kan være lang noen ganger for videoene, basert på nettforbindelsen, men ellers går det uproblematisk.

http://www.dagbladet.no/ Nettugaven av Dagbladet. Er innom hver dag for nyheter, enkel og simpel layout, lett og navigere.

http://www.deviantart.com/ Bildeopplastningsside for kunst. Hvem som helst kan delta og laste opp bildene sine. Ukomplisert brukergrensesnitt, selv om navigering kan være litt tungvint noen ganger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar